Alumínium nyílászárók

Tartósság

Az alumínium rendkívül erős és ellenálló anyag, így az alumínium nyílászárók hosszú élettartammal rendelkeznek. Nem fakulnak, nem repedeznek, felületük nem igényel utólag újrafestést.

Könnyű karbantartás

Az alumínium nyílászárók könnyen tisztán tarthatók. Állapotuk megőrzéséhez nincs szükség különleges kezelésre vagy ápolásra.

Kiváló hő- és hangszigetelés

A hőhídmentes alumínium profilokból készült nyílászárók magas hőszigetelési képessége segít megtartani otthona hőmérsékletét és csökkenti a hőveszteséget. Emellett hatékonyan csökkenti a külső zajok behatolását.

Modern megjelenés

Az alumínium nyílászárók modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Az alumínium profilok vékonyak és könnyűek, ami lehetővé teszi nagyobb üvegfelületek használatát. Ez több természetes fény bejutását eredményezi és tágabb kilátást biztosít.

premium-aluminium-ablak-kep4-1024x561

Alumínium ablakok

Többféle vastagságú alumínium ablakaink egyaránt alkalmazhatók bel- és kültérben. Bizonyos típusok akár válaszfalakba (pl. Econoline szegmens válaszfal) vagy egyéb szerkezetű falakba is beépíthetők

Alumínium ajtók

Alumínium ajtók akár extra betörésvédelemmel. Ajtók egyaránt alkalmazhatók bel- és kültérben, szinte bármilyen típusú falszerkezetbe beépíthetők. Kínálatunkban többféle ajtótípus szerepel, legyen szó bejárati ajtókról, erkélyajtókról, vagy különféle toló szerkezetekről, melyek megteremtik a kapcsolatot a külső és a belső terek között.

Emelő-toló erkélyajtók

Masszív, esztétikus rendszereink sarokfelületek létrehozására is alkalmasak. Ideálisak mind lakáscélú, mind pedig közcélú épületrészekben történő alkalmazásra, ahol nagyméretű, nyílt helyiségek kialakítására van szükség (akár 10 méter feletti szélességgel is).

Függönyfalak

A függönyfal rendszerei rendkívül széleskörűen alkalmazhatók, például könnyűszerkezetes, látszóbordás függönyfalak, tetők, bevilágítók, valamint télikertek szerkesztéséhez és gyártásához.

Statikai előírásoknak megfelelően méretezett oszlopok, lizénák és bordák széles választékából épülhet fel. Lehetőség van izolátorok beépítésére a kitöltő elemek vastagságától függően. A párazáró és páraáteresztő fóliák könnyített rögzítése a függönyfal kerületén, a legújabb beépítési előírások figyelembevételével történik. Különféle díszlécek használatával a függönyfal megjelenése igény szerint megváltoztatható és díszíthető.

Függönyfalaink különféle takaró- és díszlécekkel, és akár fautánzatú megjelenéssel is kérhetők. Igény szerint emelt szintű hőtechnikai tulajdonságokkal is elérhető.

Harmonika erkélyajtók

A harmonika ajtó rendszer lehetővé teszi az esztétikus beépítést, amely az épület tereinek hatékony kihasználásával biztosítja a komfortérzetet a felhasználók számára. Az alkalmazott profilok vizuális szélessége csökkent, aminek hatására a szerkezet mind fizikailag, mind optikailag könnyeddé vált. Az igényektől és a használat módjától függően a Panorama rendszer befelé, illetve kifelé nyíló szerkezeteket kínál többféle szárnykombinációban.

Miért válasszon minket?

Foxtherm Kft. alumínium nyílászárók

100% minőség

A nyílászárók minőségi vasalatokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a tartósságot és a biztonságot. Emellett alacsony karbantartási igényűek, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújtanak.

Professzionális beépítés

A legjobb minőségű alumínium nyílászárók biztosítása mellett, a beszerelésben is szakértő segítséget nyújtunk.

Kiváló hang- és hőszigetelés

Az alumínium nyílászáróinknak kiemelkedő hang- és hőszigetelése révén hatékonyan védi otthonát vagy irodáját a zajoktól és a hőveszteségtől.

Széles üvegválaszték

Az alumínium nyílászáróik különleges lehetőséget nyújtanak a katedrál vagy felületkezelt üvegek beépítésére, amelyek eleganciát és egyedi stílust kölcsönöznek az épületnek. A különféle ragasztott és biztonsági üvegszerkezetek,akár extrém méretek megvalósítására is lehetőséget adnak.

Széles színpaletta

Legyen szó modern vagy hagyományosabb megjelenésű fa hatású alumínium nyílászáróról, Ön széles színpalettánkból választhatja ki a megfelelő árnyalatokat. Belső és külső színek eltérő kombinációja is lehetséges, így teljesen testreszabhatja a nyílászárókat az adott épület stílusához mérten.

Széles körű felhasználhatóság

Szinte bármilyen szerkezetű falba könnyedén beépíthetők, használhatóak lakó- és középületekhez, de akár ipari létesítményekhez is. Az ajtók és ablakok teljesen személyre szabhatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön igényeihez.

Kérdése van?

GY.I.K.

Gyakran feltett kérdések az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban

Az alumínium nyílászárók számos előnnyel rendelkeznek, mint például a tartósság, a könnyű karbantartás, kiváló hő- és hangszigetelés, modern megjelenés, széles színpaletta. A Hevestherm alumínium nyílászárói mindezeket az előnyöket magukban hordozzák, és megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Az alumínium nyílászárók rendkívül tartósak, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az alumínium profilok felülete nem fakul ki, nem repedezik és nem igényel festést vagy karbantartást. Az alumínium nyílászáróink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú távú, problémamentes működést.

Az alumínium nyílászárók kiemelkedő hő- és hangszigetelést nyújtanak. Az alumínium nyílászáróik csökkentik a hőveszteséget, így hozzájárulnak az energiamegtakarításhoz otthonodban. Emellett hatékonyan csökkentik a külső zajok behatolását, így biztosítva a csendes és komfortos lakókörnyezetet.

Az alumínium nyílászárók könnyen tisztán tarthatók és alacsony karbantartást igényelnek. Egyszerűen törölje le őket nedves ruhával vagy szappanos vízzel, majd törölje szárazra a felületet.

Az alumínium nyílászáróik erős és ellenálló szerkezetűek, így magas fokú biztonságot nyújtanak. Az alumínium nyílászáróik kiváló minőségű vasalatokkal vannak felszerelve, amelyek megerősítik a záródást és jelentősen csökkentik a betörések kockázatát. Igény esetén, például társasházak vagy családi házak bejárató ajtajai esetén extra betörésvédelemmel rendelkező ajtókat ajánlunk. Ezenkívül az alumínium profilok ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai behatásoknak, ami további védelmet nyújt.

Az ország teljes területén vállalunk szerelést. Töltse ki az űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot! Előzetes, kalkulált árajánlatot online is lehetősége van kérni tőlünk. Egyedi igényekre szabott, pontos árajánlatot kizárólag helyszíni felmérést követően tudunk kalkulálni.

Cím

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 09 – 16 óráig

Péntek: 09 – 14 óráig

Szombat – Vasárnap : zárva

FOXtherm Kft.

A HEVESTHERM hivatalos budapesti partnere