Schüco Living MD műanyag nyílászárók 7 légkamrás profilrendszerből 82 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. Alkalmasak a 48 mm vastag , 3 rétegű üveg fogadására, ami már a passzív házak technologiája.

A Schüco LivIng ablakok a legújabb tömítési technológiával rendelkeznek, amely még az ablakok kritikus területeinek számító sarkokban is kiváló tömítőhatást biztosít. Ez az Ön számára mindenekelőtt egyet jelent: az otthona maximális kényelmét. Élvezze a nyugalmat. A Schüco LivIng ablakokkal a zavaró zaj kívülmarad.

A műanyag ablakrendszer és az innovatív EPDM tömítéstechnológia hangszigetelő üvegezéssel kombinálva kiváló zajvédelmet biztosít,amely akár 47 dB-ig is terjed. Érezze jól magát a négy fal között, a zajok, pl. a szomszéd fűnyírója, a ház előtti utca, a sarkon lévő építkezés, vagy a közeli repülőtér zaja miatti stressz már a múlté.  A magas ellenállóképességű alapanyag mellett a Schüco LivIng rendszerű műanyag ablakok átlag feletti beépítési mélységgel és mélyen elhelyezkedő belső vasalatokkal rendelkeznek. Az egyediség már első pillantásra látszik a Schüco LivIng ablakok egyesítik a funkcionalitást és az időtlen designt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük